Herdenkingsdienst 13 november

Elk jaar in november organiseert De Nachtzon een herdenkingsdienst voor de families van de dierbare overledenen wiens uitvaart het afgelopen jaar plaatsvond in de aula van het mooie uitvaartcentrum. Vooraan in de aula staan dan de foto’s opgesteld van de dierbare overledenen. Zij die dat wensen kunnen een kaarsje bij de foto van hun dierbare aansteken en het bijhorende nachtzonnetje als aandenken meenemen naar huis. Middenin de natte en kille herfst willen we met deze herdenkingsdienst de nabestaanden wat innerlijke warmte bezorgen. Met zinvolle teksten en mooie muziek staan we elk jaar in november even stil bij hen die ons ontvielen

Deze dienst is voorzien voor de familieleden van wie de uitvaartdienst van hun dierbare plaatsvond in de aula van De Nachtzon.

Vond de uitvaart van uw dierbare plaats in aula van De Nachtzon, en wenst u aanwezig te zijn op deze herdenkingsdienst op 13 november? Gelieve je dan in te schrijven door een e-mail te sturen naar info@denachtzon.be of telefonisch in te schrijven via 050 71 40 50.

Ik wil terug naar het blogoverzicht

Vragen over uw uitvaart?

Contacteer ons