Voor een warm menselijk afscheid

Een overlijden is als de nacht die figuurlijk over het leven valt. Het verlies van iemand die u nauw aan het hart ligt is een diepmenselijke en koude ervaring. Bij Uitvaartverzorging De Nachtzon heeft men oor en aandacht voor om het even welke overtuiging, hetzij geloofsgericht of burgerlijk, met mogelijkheid tot de uitvaartdienst in een plaatselijke kerk, in onze aula of op een locatie naar wens. Ook voor een persoonlijke herdenkingsdienst staan wij te uwer beschikking. Bij De Nachtzon beschouwen we een uitvaart dan ook niet als een kil logistiek proces. Bij deze ingrijpende persoonlijke gebeurtenis schenken we bijzondere aandacht aan een warme menselijke benadering. Daar staan we voor, persoonlijk en oprecht. Ronny Geernaert & medewerkers
Telefoon 24u/24u 0117 49 22 62
Bij geen gehoor +32 50 71 40 50

Betekenisvol

Een menselijke aanpak houdt ondermeer in dat Dirk Van Nieuwkerke en z’n medewerkers veel belang hechten aan het begeleiden van de naaste familie in het uitwerken van een heel persoonlijke uitvaart. Ieder persoon is uniek en dat verdient een uniek afscheid. Volgens uw geloofsovertuiging en persoonlijke wensen zullen Dirk en z’n medewerkers u met diepgang en stijl helpen bij het uitwerken van een betekenisvol afscheidsmoment dat het rouwproces verzacht.

Tijd & rust

Vanuit vakkundigheid en jarenlange ervaring worden alle praktische zorgen u uit handen genomen. Ons uitvaartcentrum laat toe uw dierbare op elk moment te begroeten, dag en nacht, in alle discretie. Deze unieke service bieden wij aan de dichtste verwanten. De begroetingskamers zijn voldoende ruim en stijlvol ingericht om tot rust te komen. Indien gewenst zijn wij ook uitgerust om uw dierbare bij u thuis op te baren. Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat u alle tijd en rust kunt vinden om afscheid te nemen van diegene die u nauw aan het hart ligt.

De Nachtzon versterkt haar aanwezigheid in de regio Zeeuws-Vlaanderen

Meer info

Woord van dank

Bedankt voor de steun, de goede zorgen voor oma en ons, voor de kinderen. Bedankt voor het begrip die jullie steeds toonden. We zijn nog niet eerder zelf in contact gekomen met een sterfgeval, maar jullie hebben ons prima opgevangen, op ons gemak gesteld en voor de beste zorgen gezorgd.

Marie, Julie, Guy en Ann

Vragen over uw uitvaart?

Contacteer ons